Uploading Pictures....Am I the Only One?

Discussion in 'Forum Related' started by mtnbikej, Jul 30, 2017.



  1. mtnbikej

    mtnbikej J-Zilla

    Location:
    Orange
    Name:
    J
    Current Bike:
    SC Highball Al SS
    @Mikie

    I've noticed the last couple of days that I can only upload 1 picture at a time. I used to be able to upload a batch at a time.

    Has something changed?
     
  2. Mikie

    Mikie MTB Addict

    Location:
    Lebec, California
    Name:
    Mikie Watson
    Current Bike:
    2012 Yeti ASR 5c
    Not that I am aware of. I will have to figure out what has happened.
    Thanks for the heads up.
     
    mtnbikej likes this.
  3. herzalot

    herzalot MTB Addict

    Location:
    Laguna Beach
    Name:
    Chris
    Current Bike:
    2015 Intense Tracer 275c DVO
    I can include pictures with my posts? :eek: Who knew! :confused:
     
    Obsidian and Mikie like this.
  4. doublewide

    doublewide MTB Addict

    Name:
    Mark
    Current Bike:
    Ride Life Ride Giant
    And STRAVA links AND RELIVE videos too!!
     
  5. Faust29

    Faust29 MTB Addict

    Location:
    Rancho Santa Margarita
    Name:
    Steve Macko
    Current Bike:
    Highball SS and Chameleon
    Using drag and drop on the Mac, I can still batch upload. I just tested it with the pictures from my desktop.
     
    Mikie and mtnbikej like this.
  6. Mikie

    Mikie MTB Addict

    Location:
    Lebec, California
    Name:
    Mikie Watson
    Current Bike:
    2012 Yeti ASR 5c
    Yeah, worked for me Sunday just fine, and I'm the worse when it comes to overloading a ride report with pics! :eek:
     
  7. mtnbikej

    mtnbikej J-Zilla

    Location:
    Orange
    Name:
    J
    Current Bike:
    SC Highball Al SS
    I used to be able to upload multiple pics at one time......

    Now when I click on upload a pic it get this:
    Screenshot (22).png

    Followed by this:
    Screenshot (23).png

    It's at this point I used to be able to highlight multiple pics at one time and upload a batch of them.

    Now, it only allows me 1 pic and goes to this:
    Screenshot (25).png

    Like I said, I noticed this the other day. Is there a setting in my profile that I may have changed mistakenly?
     
  8. Mikie

    Mikie MTB Addict

    Location:
    Lebec, California
    Name:
    Mikie Watson
    Current Bike:
    2012 Yeti ASR 5c
    Just open two windows at the same time. One) Where your pics are at. Two) the post you want to add pics to.
    Grab and drop them on the post. They should all upload so you can insert where desire. let me know if this works or not.
     
    Faust29 and mtnbikej like this.
  9. mtnbikej

    mtnbikej J-Zilla

    Location:
    Orange
    Name:
    J
    Current Bike:
    SC Highball Al SS

    That works....just never had to do it that way. :thumbsup:
     
    Faust29 and Mikie like this.
  10. Mikie

    Mikie MTB Addict

    Location:
    Lebec, California
    Name:
    Mikie Watson
    Current Bike:
    2012 Yeti ASR 5c
    Actually learned that from @Faust29 !
     
    mtnbikej and Faust29 like this.
  11. Faust29

    Faust29 MTB Addict

    Location:
    Rancho Santa Margarita
    Name:
    Steve Macko
    Current Bike:
    Highball SS and Chameleon
    The only drawback to that is they sometimes upload out of sequence. I upload them all at the beginning of a ride report and then insert them as I write... Have to pay attention to grab the right one.
     
    mtnbikej and Mikie like this.
  12. littlewave

    littlewave Well-Known Member

    Location:
    Newport Beach
    Name:
    Brett
    Current Bike:
    Ibis Mojo HD3
    I just uploaded two at one time no problem, just ctrl+click on the ones I wanted.
     
    herzalot, mtnbikej and Mikie like this.
  13. Grego

    Grego Well-Known Member

    Location:
    Fullerton
    Name:
    joe
    Current Bike:
    WFO9
    Something did change. Now when I upload pics I get that same pop up as J described. Never did before. I've only uploaded one at a time so can't comment on batches. No issues with one at a time other than it's now an extra step.
     
    Mikie and mtnbikej like this.
  14. Danimal

    Danimal MTB Addict

    Location:
    Mission Viejo
    Name:
    Dan
    Current Bike:
    Rocky Mountain Altitude
    Interesting, I just tried drag and drop on this reply and it just gets me a pop up saying Safari quit unexpectedly and needs to re-load.
    On a Mac book pro. Oh well. I post so few pics it is pretty much a non-issue.
     
    Mikie likes this.
  15. Faust29

    Faust29 MTB Addict

    Location:
    Rancho Santa Margarita
    Name:
    Steve Macko
    Current Bike:
    Highball SS and Chameleon
    The old windows CTRL-click doesn't work in that selection dialogue?
     
    Mikie likes this.
  16. SnakeCharmer

    SnakeCharmer MTB Addict

    Location:
    Crescenta Valley
    Name:
    Mike, aka "Snake"
    Current Bike:
    Salsa/Trek/Kona
    There was one day a month or so back when that black pop-up loader was on here then it disappeared. All of a sudden, it's back, and it's slower than the original loader. This has been my experience from my desktop.

    From my iPhone, it's always been that little black pop-up loader (to upload pics from on scene).
     
    Mikie likes this.
  17. mtnbikej

    mtnbikej J-Zilla

    Location:
    Orange
    Name:
    J
    Current Bike:
    SC Highball Al SS

    Not any more....it used to.
     
    Mikie likes this.
  18. Faust29

    Faust29 MTB Addict

    Location:
    Rancho Santa Margarita
    Name:
    Steve Macko
    Current Bike:
    Highball SS and Chameleon
    Probably not the time to tout the superiority of Unix based operating systems? :whistling::p
     
  19. Mikie

    Mikie MTB Addict

    Location:
    Lebec, California
    Name:
    Mikie Watson
    Current Bike:
    2012 Yeti ASR 5c
    Naturally, I'm gonna investigate, well, my IT guy is going to investigate.
     
  20. Runs with Scissors

    Runs with Scissors MTB Addict

    Location:
    West Anaheim
    Name:
    Mark Whitaker
    Current Bike:
    2015 Giant XTC Advanced 1 29er
    You have Unix on your I-phone??
     
    Mikie and Faust29 like this.
  21. Faust29

    Faust29 MTB Addict

    Location:
    Rancho Santa Margarita
    Name:
    Steve Macko
    Current Bike:
    Highball SS and Chameleon
    Yes, actually! And you Android users run Linux.
     
    Mikie and Runs with Scissors like this.
  22. Runs with Scissors

    Runs with Scissors MTB Addict

    Location:
    West Anaheim
    Name:
    Mark Whitaker
    Current Bike:
    2015 Giant XTC Advanced 1 29er
    I knew they (Apple) were originally Unix-based but since they went to the same processor as IBM & clones that Unix would no longer work. Shows how much attention i pay to that stuff. :whistling:
     
    Faust29 and Mikie like this.
  23. littlewave

    littlewave Well-Known Member

    Location:
    Newport Beach
    Name:
    Brett
    Current Bike:
    Ibis Mojo HD3
    I'm still able to batch upload by ctrl+clicking the pictures I want to upload...wonder if it's something on your end J?
     
    Faust29, Mikie and mtnbikej like this.
  24. Faust29

    Faust29 MTB Addict

    Location:
    Rancho Santa Margarita
    Name:
    Steve Macko
    Current Bike:
    Highball SS and Chameleon
    I think I see the problem. His computer is a single speed.
     
  25. mtnbikej

    mtnbikej J-Zilla

    Location:
    Orange
    Name:
    J
    Current Bike:
    SC Highball Al SS
    Ok......I just posted from my Iphone.....same thing happened. I used to be able to upload multiple pics at once from my Library.

    I got the same prompt, and was only allowed 1 pic/file upload at a time.
     
Loading...
Similar Threads - Uploading Pictures
  1. Dirtrider....
    Replies:
    9
    Views:
    302